Konferencije

Stručni seminar o bezbednosti saobraćaja lokalnih samouprava na Kopaoniku

Održavanje konrencija - SR ANTIKOR

Godinama učestvujemo na seminarima i konferencijama čija su matična tema “Bezbednost Saobraćaja u Republici Srbiji“. Kao aktivan učesnik često smo izazivali pažnju sa našim inovacijama na polju takoznvane pametne / smart signalizacije u saobraćaju. Tim stopama se i dalje krećemo i težimo da svaki pravac proizvodnje na inovativan način integrišemo kroz finalni proizvod u segmentu sezonra i aktiviranja signalizacije, kontrolisanje saobraćajne signalizacije putem aplikacije i kao najvažnije polje napajanje signalizacije sa fotonaponskim solarnim pločama.

Na Kopaoniku svečano se održava stručni seminar o bezbednosti saobraćaja lokalnih samouprava koji organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

Seminar je namenjen prdstavnicima svih lokalnih samouprava u Srbiji i članovima lokalnih Saveta za bezbednost saobraćaja. Organizuje se u okviru nacionalne Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije za period od 2015. do 2020. godine.

U toku 4 dana izlaganja radova, kompanija ANTIKOR kao aktivan učesnik bila sa svojim proizvodima izaziva značajnu pažnju stručnih ljudi zbog inovativnosti i održivih sistema koje kompanija ANTIKOR nudi na kako na domaćem tako i stranom tržištu vertikalne saobraćjane signalizacije.

Predstavnici kompanije ANTIKOR su se takodje aktivno uključuje u diskusije aktuelnih problema saobraćaja kako za našu zemlju tako i u regiona.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7