Proizvodi

Solarna rasveta za sportska igrališta i sportska signalizacija na solarno napajanje

Grupa proizvoda - Solarna rasveta za sportska igrališta i sportska signalizacija na solarno napajanje

Solarna rasveta za sportska igrališta postaje stadardizovan prozivod za sportske terene u šumi ili raznim turističkim kompleksima koji imaju problem sa elektro snabdevanjem. Sportska rasveta sa solarnim napajanje je moderan proizvod iz ANTIKOR kompanije koji je realizovan na teritoriji Republike Srbije kao vrlo uspešan projekat. 

Rasveta namenjena sportskim terenima je 100% pokrivena sa solarnim napajanjem i kao takva omogućava i napajnje sportskih mernih instrumenata, tabli i ostalih bitnih elemenata za igralište u domenu sportske signalizacije.

Prilikom izrade rasvete za sportska igrališta generišemo sve moguće kombinacije rasvete i moderne tehnolgije za razne vrste namena. Namena sportske rasvete i sportske signalizacije se može maksimalno prilagođavati prema Vašim zahtevima.

Kompanija “ANTIKOR” stalno teži ka inovativnom pristupu samoodrživim sistemima koji omogućavaju potpunu autonomiju i nezavisnost od električne mreže u vidu solarnih panela. 

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Proizvodnja, Isporuka i Instalacija
Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima. Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku i instalaciju svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7