Proizvodi

Parking kiosk sa rampom (Kiosk sa solarnim napajanjem)

Grupa proizvoda - Parking kiosk sa rampom

Parking kiosk sa rampom je inovativni proizvod kompanije “ANITKOR” sa modernim sistemom kontrole pristupa. Inovatnivni deo koji predstavlja samostalno napajanje električnom energjiom putem solarnih panela smeštenih na nadsrešnici kioska. Kiosk je proizovd namenjen svim potrebama evidencije parking prostora. Prilikom izrade moguće je posebno definisati namenske delove funkcionalnosti samog kioska i sistema evidencije srazmerno potrebi klijenta.

Kompanija “ANTIKOR” stalno teži ka inovativnom pristupu samoodrživim sistemima koji omogućavaju potpunu autonomiju i nezavisnost od električne mreže u vidu solarnih panela. 

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Proizvodnja, Isporuka i Instalacija
Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima. Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku i instalaciju svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu.

Galerija slika / Parking kiosk sa rampom

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7