Proizvodi

LED modul za usmerenje saobraćaja sa apsorberom

Grupa proizvoda za usmeravanje saobraćaja

LED modul za usmerenje saobraćaja sa apsorberom omogućava adekvatno i po potrebi usmeravanje saobraćaja u deonicama puta gde je to neophodno zbog izvođenja radova različite vrste. Usmeravanje saobraćaja je olakšano uz pomoć našeg originalnog proizvoda jer je snabdevanje električnom energijom obezbeđeno putem solarnih panela. Samostalnu autonomiju obezbedjuje proveren i dokazan solrani sistem.

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Proizvodnja, Isporuka i Instalacija
Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima. Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku i instalaciju svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu.

Galerija slika / LED modul za usmerenje saobraćaja sa apsorberom

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7