Politika kvaliteta

 

 

“ANTIKOR” iz Valjeva je dokaz da se entuzijazmom vrednog domaćina i adekvatnom podrškom porodice i stručnih saradnika u specifičnom okruženju može stvoriti savremena radnja i odgovoriti svim zahtevima i očekivanjima korisnika.

Naša misija je određena proizvodnjom vertikalne saobraćajne signalizacije i opreme, kao i plastifikacijom metala.

Stalni razvoj novih proizvoda-usluga i tehnologija, obima saradnje sa kompanijama iz naše oblasti i postojanje njihovih ključnih isporučilaca, predstavlja našu viziju.

Zato je zadovoljan kupac, stalni rast i razvoj novih proizvoda i usluga kao i povećanje efektivnosti i efikasnosti poslovanja putem stalnih poboljšanja, opredeljenje naših ciljeva.

Navedene ciljeve ostvarićemo primenom savremenih metoda i tehnika na svim nivoima rada i upravljanja, prvenstveno preventivnim delovanjem, odnosno punom implementacijom sistema menadžemnta kvalitetom.

Ostvarivanjem postavljenih ciljeva postižemo: ispunjavanje zahteva i očekivanja kupaca i korisnika, poštovanje ugovorenih rokova, viši nivo kvaliteta proizvoda-usluga i niže troškove poslovanja, zatim bolje poslovne rezultate (povećanje profita), ispunjavanje ekoloških zahteva okoline i kvalitetniji život i motivisanost svih zaposlenih.

Za sprovodjenje politike i ciljeva kvaliteta, kao i njihovo preispitivanje, odgovoran je direktno “ANTIKOR”.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7