Poslujemo od 2000. godine na teritoriji Valjeva.
Primarna delatnost kompanije je proizvodnja vertikalne saobraćajne signalizacije i niz popratnih prozivoda i usluga u sektoru saobraćajne signalizacije.

Ukratko

Kompletna proizvodnja i prodaja vertikalne saobraćajne signalizacije

O Nama - SR ANTIKOR - Valjevo

Kompanija ANTIKOR punih 20 godina zaokružuje kompletnu proizvodnju saobraćajne signalizacije i saobraćajnih znakova te pored proizvodnje, prodaje i instalacije vršimo i održavanje implementirane saobraćajne signalizacije. Naša proizvodnja je namenska i može se prilagoditi potrebama klijenata.

Nudimo inovativna rešenja u skladu sa svim svetskim standardima i modernim tehnologijama. Razvijamo sopstvene inovativne tehnike u izradi znakova sa visokom uočljivošću kako bi svaki saobraćajni znak imao maksimalan uticaj na učesnike u saobraćaju. Pored fokusa na uočljivost vršimo proizvodnju autonomnih višenamenski saobraćajni znakova sa višestrukom upotrebom koji upotrebljavaju sopstveno napajanje preko fotonaponskih ploča (solarnih panela), znakove aktivirane vozilom, sa predefinisanim piktogramom i koji se kontrolišu putem komunikacionih kanala (ulaza i izlaza).

Kompanija “ANTIKOR” iz Valjeva niz godina za redom ostvaruje izuzetnu saradnju sa lokalnim samoupravama u Republici Srbiji i ostalim državnim institucijama.

Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima.

 


 

Proizvodi

Održavanje

Usluge instalacije, održavanja i iznajmljivanja saobraćajne signalizacije

USLUGE - SR ANTIKOR - VALJEVO

Kompanija “ANTIKOR” ima na raspolaganju stručan tim koji je obučen za sve vrste instalacija i održavanja vertikalne saobraćajne signalizacije i ostale opreme. Naš stručan tim raspolaže sa velikim dugogodišnjim iskustvom prateći sve Svetske i Evropske standarde. 

Takodje prilagodjeni smo za sve vrste namenskih poslova i za sva dodatna pitanja budite slobodni i pozovite nas. 

Isporuka
Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Instalacija
Stručan tim sa viešedecenijskim iskustvom Vam stoji na raspolaganju pri instalaciji kompletnog programa vertikalne saobraćajne signalizacije i ostale opreme. Naš tim dolazi na mesto potencijalne potrebe za vertikalnom saobraćajnom signalizacijim i vrši propisanu instalaciju po svim Evropskim i svetskim standardima.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu. 

Iznajmljivanje
Kao atraktivan model uštede troškova pri radovima na građevinskoj i putnoj infrastrukturi kompanija “ANTIKOR” vrši iznajmjlivanje saobraćajne signalizacije u tu vrstu namene.

Galerija slika / Ostala oprema / Instalacija i održavanje

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7