Proizvodi

Signalna prikolica (Prikolica sa solarnim napajanjem)

Grupa proizvoda - Signalna prikolica za regulisanje saobraćaja i radova na putu

Signalna prikolica sa solarnim napajanjem je stadardizovan prozivod za regulisanje saobračaja i radova na putu na specifičnim deonicama puta. Signalna prikolica je u kompletnoj 100% proizvodnji od strane kompanije ANTIKOR što možete u prilogu pogledati kroz fotografije. Prilikom izrade signalne prikilice generišemo sve moguće kombinacije rasvete za razne vrste namena. Namena prikolice se može maksimalno prilagođavati.

> Kratka prezentacija – VIDEO (Youtube.com)

> U radu – VIDEO (Youtube.com)

Kompanija “ANTIKOR” stalno teži ka inovativnom pristupu samoodrživim sistemima koji omogućavaju potpunu autonomiju i nezavisnost od električne mreže u vidu solarnih panela. 

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Proizvodnja, Isporuka i Instalacija
Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima. Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku i instalaciju svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu.

Galerija slika / Signalna prikolica sa solarnim napajanjem / Faze izrade

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7