Proizvodi

Saobraćajne rampe (Rampe sa i bez solarnog napajanja)

Grupa proizvoda saobraćajnih radara

Saobraćajne rampe se postavljaju u razne svrhe. Namena im se kreće od privatnih i javnih garaža, parking prostora, specijalne kompanijske namene i slično. Rampe imaju mogućnost instalacije sa napajanja putem elekrižne energije ili putem solarne ploče.

Rampe sa solarnim napajanjem i solarnom pločom od 10W.

• Dužina letve do 4m.
• Vreme podizanja: 6 sekundi.
• Moguća komanda sa jednim ili više daljinskih upravljača ili mobilnim telefonom.

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Proizvodnja, Isporuka i Instalacija
Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima. Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku i instalaciju svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu.

Galerija slika / Saobraćajne rampe

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7