Proizvodi

Saobraćajni znak STOP sa više tipova osvetljenja

Grupa proizvoda saobraćajnih znakova STOP sa više tipova osvetljenja

Saobraćajni znak STOP sa 8 extra svetlećih dioda je najnoviji dodatak u svetu saobraćajnih znakova. Ovaj znak ima osam svetlećih dioda koje se pale naizmenično, što znak čini vidljivijim i atraktivnijim za vozače i pešake. Pozadinsko osvetljenje se pali kada se extra svetleće diode isključe, što omogućava jasnu vidljivost znaka u mraku uz moguće kombinacije prema želji kupca.

Ovaj saobraćajni znak može se napajati pomoću solarne energije. To znači da se solarna ploča postavlja na vrhu znaka kako bi se skupljala sunčeva energija tokom dana. Solarna energija se skladišti u bateriji u znaku/ili iznad, koja zatim napaja svetleće diode noću. Ovaj sistem napajanja je održiv i ekološki prihvatljiv način da se znakovi osvetljavaju bez potrebe za korišćenjem električne energije iz mreže.

Saobraćajni znak STOP sa 8 extra svetlećih dioda se pokazao kao veoma efikasan u poboljšanju vidljivosti saobraćajnih znakova i smanjenju rizika od saobraćajnih nesreća. Njegova upotreba se preporučuje na mestima gde je potrebno istaći posebnu pažnju, kao što su raskrsnice, pešački prelazi ili delovi puta sa lošijim osvetljenjem.

Ukratko, saobraćajni znak STOP sa 8 extra svetlećih dioda, pozadinskom led rasvetom i solarnim napajanjem predstavlja novu generaciju saobraćajnih znakova koja omogućava veću sigurnost u saobraćaju i ekološki prihvatljivo napajanje.

Kvalitet i standard
Kvalitet proizvodnje/usluga je zagarantovan na svim našim proizvodima. Proizvodnja se vrši od visokokvalitetnih materijala. Naši proizvodi su u potpunosti odobreni za upotrebu kako na putevima Evrope tako i u celom svetu. Pratimo svetske standarde i prilagodjavamo se namenskim potrebama korisnika. Takodje vršimo uslužno sve vrste plastifikacije metala.

Proizvodnja, Isporuka i Instalacija
Mi smo pouzdan proizvođač vertikalne saobraćajne signalizacije, znakova i opreme. Saradjujemo sa državnim institucijama, organizacijama i raznim namenskim kompanijama kao što su izvođači radova na putevima. Na većini proizvoda nudimo medjunarodnu dostavu. Takodje vršimo isporuku i instalaciju svih naših proizvoda na teritoriji Srbije i država u regionu.

Održavanje
Vršimo održavanje kompletne vertikalne saobraćajne signalizacije i znakova, brzo i efikasno na teritoriji Srbije i država u regionu.

Galerija slika / Saobraćajni znak STOP sa više tipova osvetljenja

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora

Za dodatne detalje budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom trenutku putem E-maila ili telefonom.

Naši klijenti

Pogledajte u nastavku jedan deo naših klijenata
Client 9
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1
Client 8
Client 7